, , ,

Kryetari Bruçaj vlerëson me Certifikata Mirënjohje nxënësit e medreseve

/
Kreu i KMSH-së Skender Bruçaj vlerëson nxënësit e Medreseve…
, , ,

Medalje bronzi Në SHBA

/
Në datat 7 Maj – 11 maj 2015 në Houston, Texas të Shteteve…
, , , ,

Medreseja e Elbasanit organizoji ekskursion me klasën e 10-B

/
Klasa e 10-B e Medresesë së Elbasanit organizoi ekskursionin…
,

Filozofia e medreseve në sistemin arsimor të Shqipërisë

/
Problemet e arsimit dhe të edukimit kanë preokupuar shumë…