, , , ,

Kurbani, Simboli i Heroizmit, Sakrifices dhe Bindjes!

/
Në pragun e festës së Kurban Bajramit Medreseja e Tiranës…
, , , ,

Hapja e vitit shkollor 2015-2016 tek medrese " LIRIA " Elbasan

/
Në Medresenë e Elbasanit " LIRIA " u zhvillua ceremonia e hapjes…
, , , ,

Dita e parë e shkollës në Medresenë e Beratit

/
Në Medresenë e Beratit u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit…