, , , ,

Vizitë Prefektit të Qarkut Berat z. ‪Fadil Nasufi

/
Me rastin e emërimit të Prefektit të Qarkut Berat z. ‪Fadil…
, , , ,

Ora e leximit të librit në medresenë e Korçës

/
Adoleshentët e sotëm , të rrethuar në hapësirë dhe kohë…
, , , ,

Programi arkëtues në konviktin e medresesë së Korçës

/
Nxënësit që qëndrojnë në konviktin e Medresesë së Korçës…
, , ,

Takim me prindërit e nxënësve të klasave të 10-ta

/
Më 16 Tetor u mbajt mbledhja e prindërve mes klasave të 10-ta,…
, , , ,

Program informues me prindërit e klasave të 12-ta

/
Sot më datë 03.10.2015 në ambientet e medresesë së Tiranës…