, , , ,

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit…
, , , ,

Medreseja e Kavajës Organizon Vizitë në Qytetin e Krujës

Nxënësit e klasës 10-B në kuadrin e festës së pavarësisë…
, , , ,

Nxënësit e Medresesë së Korçës krijojnë klubin e Librit

“Libri ndriçon mendjen ,mëndja ndriçon njerëzimin” ,…
, , , ,

Bashkëbisedim me Kryevaizin e KMSH në Medresenë e Kavajës

Në ambientet e Medresesë H.Ali Korça na nderoi me prezencën…
, , , ,

Medreseja e Elbasanit “ Liria ” përkujton 25 vjetorin e lirisë së Besimit

Medreseja e Elbasanit “ Liria ”ka përkujtuar sot 25 vjetorin…
, , , ,

Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxënësit maturant

Nxënësit e klasës 12A dhe 12B së bashku me mësuesit kujdestar…
, , , ,

Medreseja e Korçës organizon program me nxënësit maturant

Nxënësit maturant të Medresesë së Korçës organizuan një…