, , , ,

Mbledhje me prindërit e klasave të 10-ta dhe 11-ta në medresenë e Korcës

Ditën e shtunë, Medreseja e Korçës zhvilloi mbledhje me prindërit…
, , , ,

Medreseja e Tiranës Organizon Shëtitje në Malin e Dajtit

Klasa 12-B e Medresesë së Tiranës ka organizuar një shëtitje…