, , , ,

Medreseja e Elbasanit “ Liria ” përkujton 25 vjetorin e lirisë së Besimit

Medreseja e Elbasanit “ Liria ”ka përkujtuar sot 25 vjetorin…
, , , ,

Medreseja e Beratit Organizon ekskursion me nxënësit maturant

Nxënësit e klasës 12A dhe 12B së bashku me mësuesit kujdestar…
, , , ,

Medreseja e Korçës organizon program me nxënësit maturant

Nxënësit maturant të Medresesë së Korçës organizuan një…