, , , ,

Medreseja e Elbasanit organizoi aktivitetin sportiv midis klasave

Medreseja e Elbasanit “ Liria ” organizoi një aktivitet…
, , , ,

Mbledhje me prindërit e nxënësve në Medresenë e Beratit.

Ditën e shtunë në Medresenë e Beratit u organizua mbledhja…
, , , ,

Mbledhja e parë me nxënësit e olimpiadës në Medresenë e Beratit

Në Medresenë e Beratit u organizua mbledhja e parë me nxënësit…
, , , ,

Mbledhje me prindërit e klasave të 10-ta dhe 11-ta në medresenë e Korcës

Ditën e shtunë, Medreseja e Korçës zhvilloi mbledhje me prindërit…
, , , ,

Medreseja e Tiranës Organizon Shëtitje në Malin e Dajtit

Klasa 12-B e Medresesë së Tiranës ka organizuar një shëtitje…