, , , ,

Çmimet e Olimpjades Ndërkombetare të Turqishtes!

Sot i janë dhënë cmimet e olimpjadës ndërkombetare të turqishtes…
, , , ,

Finalizohet konkursi i ezanit në Medresenë e Tiranës

Në këtë konkurs të organizuar nga Medreseja e Tiranës morën…
, , , ,

Medreseja e Beratit organizon eskursion në Durrës & Kavajë

Ditën e shtunë klasa e 10-të zhvilloi një eskursion në qytetin…
, , , ,

Ambasadori i Britanisë së Madhe viziton Medresenë e Tiranës

Ambasadori i Britanisë së Madhe, z. Nicholas Cannon dhe zv.…