2016-a, Viti i Bashkëjetesës dhe i Dashurisë

Medreseja e Tiranës në bashkëpunim me Komunitetin Mysliman të Shqipërisë dhe Prefekturën e qarkut Tiranë organizuan një aktivitet për t’u ardhur në ndihmë familjeve në nevojë. Me kontributet e mbledhura nga nxënësit e Medresesë u ndihmuan në ushqime 50 familje.
Drejtori i shkollës z.Omer Calis në fjalën e tij ndër të tjera tha se për të arritur paqen dhe rendin botëror është e nevojshme kultivimi i një gjenerate paqësore. Gjithashtu, ai theksoi se respekti dhe toleranca ndaj diferencave të njëri tjetrit, do të ishin të mjaftueshëm për një botë më të mirë. Krijuesi i ka krijuar njerëzit plotësues të njëri tjetrit dhe ai që dëmton të tjerët në fakt ka dëmtuar veten e tij.
Prefekti i Tiranës z.Sadi Vorpsi falenderoi institucionin tonë dhe në vecanti nxënësit për gatishmërinë e treguar për t’u ardhur në ndihmë ketyre familjeve. Në vijim të fjalës së tij ai përmendi rëndësinë e tolerancës dhe dashurisë për njëri tjetrin, gjëra këto që do të sjellin paqen në botë.
Në këtë aktivitet përshëndeti me fjalën e tij edhe nënkryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë z.Bujar Spahiu, i cili theksoi se solidarizimi me njerëzit në nevojë është detyrë morale dhe fetare për cdo person.

2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (1) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (2) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (3) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (4) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (5) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (6) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (7) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (8) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (9) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (10) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (11) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (12) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (13) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (14) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (15) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (16) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (17) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (18) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (19) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (20) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (21) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (22) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (23) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (24) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (25) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (26) 2016-a, Viti i Bashkejeteses dhe i Dashurise (27)