, , , ,

Shkollat Mike Në Javën e Anglishtes Në Medresenë e Tiranës

Ditën e mërkurë dhe të premte miqtë e javës së anglishtes…
, , , ,

Olimpiada e Dytë e Anglishtes në Medresenë e Kavajës

Medreseja e Kavajës organizoi Olimpiadën e Dytë të Anglishtes.…
, , , ,

Trajnimi i zhvilluar nga DAR Elbasan në Medrese Liria Elbasan

Sot dhe neser në ambientet e shkollës sonë zhvillohet trajnimi…
, , , ,

Shkembim eksperiencash midis shkollave ' Liria " dhe " Fejzullah Guranjaku "

Në shkollë tonë u organizua një orë laboratori në lëndën…
, , , ,

“Dhe ti mund të bësh diçka” vazhdon rrugetimin ...

Ndihmo që bota dhe brendësia jotë të mbushen plot shpresë. Nisur…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 11-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Biologjisë profesori Danjel Çela organizoi një…
, , , ,

Konkursi midis klasave të 10-ta në Medresenë e Elbasanit

Në lëndën e Arabishtes profesori Bilal Suna organizoi një…
, , , ,

Në medresenë e Korcës organizohet java e " Historisë dhe Gjeografisë"

Në medresenë e Korcës, dega vajza - u organizua java e " Historisë…
, , , ,

Medreseja e Korçës organizoi program për Kuranin Famëlartë

Medreseja e Korçës ka organizuar më datën 05 shkurt 2016…
, , , ,

Festivali i Letërsisë në Medresenë e Tiranës

Është zhvilluar gara edhe për dy nga pesë kategoritë e festivalit…