, , , ,

Shkollat Mike Në Javën e Anglishtes Në Medresenë e Tiranës

Ditën e mërkurë dhe të premte miqtë e javës së anglishtes…
, , , ,

Olimpiada e Dytë e Anglishtes në Medresenë e Kavajës

Medreseja e Kavajës organizoi Olimpiadën e Dytë të Anglishtes.…