, , , ,

Dita Evropiane e Gjuhëve në Medresenë e Tiranës

Nxënës dhe mësues të Medresesë së Tiranës organizuan një…
, , , ,

Dita Evropiane e Gjuhëve në Medresenë e Beratit

Nxënës dhe mësues të Medresesë “Vehxhi Buharaja” Berat…
, , ,

Medresetë kanë çelur vitin e ri shkollor 2016-2017

Në ceremoninë e mirëseardhjes ishin të pranishëm përfaqësues…
, , ,

Festa e Kurban Bajramit në medresetë

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Medresetë në bashkëpunim…
, , ,

PROGRAMI I ORIENTIMIT 2016-2017

Nëpër Medresetë ka nisur programi një javor i orientimit…