, , , ,

Nxënësit më të mirë konkurs në Medresenë e Tiranës

Është zhvilluar sot në ambientet e Medresesë së Tiranës…
, , , ,

Disa momente nga ora e fizikës në medresenë e Korçës

Disa momente nga ora e Fizikës me klasat e 10-a. Nxënësit…
, , , ,

Investigimi i pigmentit të klorofilës dhe niseshtesë tek gjethja.

Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…
, , , ,

Program artistik i nxënëseve të Medresesë së Tiranës

Epoka e Lumturisë, Gruaja Pjesë teatrale, poezi, ilahi dhe…