, , , ,

Medreseja e Tiranës organizon programin mbi urtësitë e namazit

Namazi si adhurim, lartësim shpirtëror, falënderim dhe mirënjohje…
, , , ,

Bëj diçka dhe ti ” këtë jave viziton Qendrën Balashe

Tashme tradite ne shkollën tone këtë herë nxënësit e klubit…