22.10.2012 – Nxënësit tanë të rinj të Kuranit (FOTOLAJM)

U zhvillua sot ceremonia modeste e shpërndarjes së çertefikatave të kursit të Kur’anit i cili vazhdoi për dy muaj rresht për 9 nxënës të moshave 10-12 vjeç. Në sytë e nxënësve të shoqëruar nga familjet e tyre u vu re emocion. Në ceremoninë e ndarjes së çertefikatave përshendeti Myftiu i Korçës H.Qazim Muça dhe drejtori i shkollës Z.Omer Çalis i cili tregoi se sa i rëndësishëm është mësimi i Kuranit dhe miqësia e krijuar me të.