25.10.2012 – Namazi i Kurban Bajramit Korçe (FOTOLAJM)

Ne mengjesin e dites se sotme, u fal prane Xhamise se Re, Namazi i Kurban Bajramit. Nje atmosfere e mbushur perplot beri qe te kishte besimtare te cilet falen namazin e tyre edhe jashte xhamise. Pas namazit, u nda revista “Drita Islame” per te gjithe besimtaret, si dhe hamburger dhe dhalle, ne shenjen e ndarjes dhe sakrifices, si simbolike e Kurbanit.