25.10.2012 – Urimet e Kurban Bajramit Medreseja e Korçes (FOTOLAJM)

Si vazhdim i tradites se viteve te meparshme, edhe kete vit ne Medresene e Korces u priten urimet e Kurban Bajramit. Urimet e shumta te marra kete vit, u mirepriten nga vizitat e Z. Andrea Mano – Prefektit te Qarkut Korce, Z. Sotiraq Filo – Nenkryetari i Bashkise Korce, Imzot At Joani, Drejtues e institucioneve ne pushtetit qendror dhe lokal, Deputete, Perfaqesues te Partive Politike dhe Shoqatave te qytetit te Korces, miq e te ftuar. Gjithashtu u mirepriten edhe urimet e qindra qytetareve e besimtareve te qytetit te Korces.