25.12.2012 – Ndihma per familjet jetime dhe te varfera (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes

Me fushaten e ndihmes, te organizuar me rastin e Kurban Bajramit u ndane pako me mish ne nje numer te konsiderueshem per familje te varfera dhe jetime. Ne fytyrat e femijeve dallohej gezimi dhe lumturia duke marre pakot e mishit.