26.10.2012 – Ndarja e mishit të Kurbanit pranë Shoqates Rome (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes

E njohur si nje shtrese ne nevoje ne qytetin e Korces, dhe jo vetem, Komunitetit Rom, nepermjet Shoqates se Romeve te Korces, i’u shpernda nje sasi prej 50 pakosh mishi, me rastin e Kurban Bajramit.