27.11.2012 – Programi i 100 Vjetorit të Pavarësisë

Shkolla jonë, me rastin e 100 Vjetorit të Pavarësisë organizoi një program festiv te mrekullueshem i cili si gjithmonë pati një pjesëmarrje të madhe dhe transmetoi emocion tek te ftuarit. Ne fjalen e tij per 100 Vjetorin e Pavaresise, drejtori i shkolles Z. Ömer Çalış, uroi nga thellesia e zemres te gjithe Shqiperine dhe popullin shqiptar për 100 Vjetorin e Pavaresise. Gjithashtu, Deputeti i Partise Demokratike Z. Gjergji Papa, falenderoi fillimisht shkollen tone per vlerat qe i ka shtuar qytetit te Korces dhe u shpreh i gezuar per programin e organizuar me kete rast. Programi perfundoi me prerjen e tortes gjigande prej 3 m.