27.12.2012 – Fushata e Ndihmës për Komunitetin Rom

Në këto ditë festash, Medreseja e Korçës eshte gjendur prane familjeve ne nevoje. Per te sjelle prane tyre atmosferen e festave dhe per nje Vit te Ri me te gezuar dhe te ngrohte, Medreseja e Korces, ndermori kete fushate ndihme. Ne kete fushate u shperndane 100 pako me ushqime baze, per 100 familje te varfera rome nga Korca dhe rrethinat e saj./Medreseja e Korçës