Aktivitet mbi Traditën Profetike

Nxënësët e klasave të 10-a dhe 11-a të shkollës tonë organizuan një aktivitet mbi Traditën Profetike.
Në këtë aktivitet nxënësët shpjeguan vlerat e larta morale të profetit Muhamed, vlera të cilat janë model në jetën tonë. Në aktivitet pati edhe interpretime të shumta nga nxënësët.
I falenderojmë mësueset dhe nxënësët organizatore dhe iu urojmë suksese në vazhdim.

Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (1) Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (3) Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (4) Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (5) Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (6) Aktivitet_mbi_Traditen_Profetike (7)