Aktivitet ne Anglisht

Te udhehequr nga mesuesi i Anglishtes ne shkollen tone z. Halit Shahini nxenesit e
Medresese Elbasan organizuan nje aktivitet. Aktiviteti ishte ne formen e lojes ku nxenesit hidhnin zarin
dhe i pergjigjej pyetjeve ne Anglisht. Nxenesit kaluan momente te bukura ne oren e mesimit dhe
provuan dijet e tyre ne Anglisht.
Ja disa nga momentet…

 

558081_665189353502344_342117236_n 1186706_665189433502336_1657332238_n 1422443_665188690169077_107128900_n 1426732_665189163502363_183835828_n 1451564_665188806835732_1403691635_n 1454868_665189286835684_1311558396_n 1459176_665189436835669_472944108_n 1462966_665189203502359_276401491_n 1465356_665188693502410_684028339_n 1466068_665189043502375_133463898_n 1468570_665188950169051_1757783920_n 1471236_665188666835746_1546645873_n 1471266_665189096835703_589471955_n 1476221_665189070169039_352468203_n 1486735_665188853502394_1946957741_n 1486828_665189300169016_765609546_n