Aktivitet shoqëroro-shkencor -2

Medreseja e Tiranës këtë javë vizitohet nga nxënës të shkollave të tjera të Tiranës. Nxënësit e shkollave Kasem Shima, Katund i ri, Qesarake, Ndroq, Pezë e vogël, Pezë Helmes, Feiz Bahja dhe Ymer Kurti  vizituan medresenë në vazhdë të aktiviteteve shoqëroro-shkencore. Eksperimentet e ndryshme shkencore, këngët, poezitë dhe aktrimet ishin pjesë e aktiviteteve të organizuara nga shkolla jonë.

Në zhvillimin e eksperimenteve morën pjesë edhe nxënësit e ftuar. Më pas nxënësit e ftuar vizituan ambientet e shkollës.

Aktivitet shoqeroro-shkencor (1) Aktivitet shoqeroro-shkencor (2) Aktivitet shoqeroro-shkencor (3) Aktivitet shoqeroro-shkencor (4) Aktivitet shoqeroro-shkencor (5) Aktivitet shoqeroro-shkencor (6) Aktivitet shoqeroro-shkencor (7) Aktivitet shoqeroro-shkencor (8) Aktivitet shoqeroro-shkencor (9) Aktivitet shoqeroro-shkencor (10) Aktivitet shoqeroro-shkencor (11) Aktivitet shoqeroro-shkencor (12) Aktivitet shoqeroro-shkencor (13) Aktivitet shoqeroro-shkencor (14) Aktivitet shoqeroro-shkencor (15) Aktivitet shoqeroro-shkencor (16) Aktivitet shoqeroro-shkencor (17) Aktivitet shoqeroro-shkencor (18) Aktivitet shoqeroro-shkencor (19) Aktivitet shoqeroro-shkencor (20) Aktivitet shoqeroro-shkencor (21) Aktivitet shoqeroro-shkencor (22) Aktivitet shoqeroro-shkencor (23) Aktivitet shoqeroro-shkencor (24) Aktivitet shoqeroro-shkencor (25) Aktivitet shoqeroro-shkencor (26) Aktivitet shoqeroro-shkencor (27) Aktivitet shoqeroro-shkencor (28) Aktivitet shoqeroro-shkencor (29) Aktivitet shoqeroro-shkencor (30) Aktivitet shoqeroro-shkencor (31) Aktivitet shoqeroro-shkencor (32)