Aktivitet Sportit

Me rastin e festes se 100 vjetorit te pavarsise shkoll e mesme medrese “liria” cerrik ka zhvilluar nje sere aktivitetesh si ai i futbollit midis nente klasave 10a,10b,10c,11a,11b,11c,12a,12b,12c. Eshte zhvilluar ndeshja qe tashme eshte bere tradicionale midis perfaqesueses te klasave te 12-ta dhe ajo e perfaqesueses te klasave te 11-ta.ndeshje kjo e fituar nga perfaqesuesja e klasave te 12-ta ku kupen e mori perfaqesuesja e klasave te 12-ta qe e fitoi me rezultatin 3-2.ne fund drejtoria shperndau dhurata per nxenesit pjesmarres ne kete aktivitet.si cdo vit edhe kete vit qe perkon edhe me 100 vjetorin e pavarsise shkolla jone zhvilloi ndeshjen me shkollen e mesme profesionale “mihal shahini”.perfaqesuesja jone e perfaqesuar nga nxenesit bledar buzani,besnik buzani,perparim sherrmadhi,melindo mici,elton jolla,elenc sukthi,baftjar baha,kelvin alizoti,besnik shabani,ilir torra,salvador senja dhe miledios habibi u ndesh me shkollen e mesme profesionale “mihal shahini” .kjo ndeshje u fitua nga nxenesit e shkolles se mesme medrese “liria” cerrik me rezultatin 2-1 . Suksese te gjithe nxenesve dhe stafit pedagogjik. Rrofte 100 vjetori i pavarsise .

Rrofte shqiperia