Aktivitet Sportiv

Nxënësit e Medresesë së Kavajës kanë zhvilluar në ambientet sportive të qytetit të Kavajës një ndeshje parapërgatitore për eventin që do të zhvillohet me datë 14.11.2014 në fushën e futbollit në qytetin e Kavajës me studentët e Gjimnazit të Kavajës. Ky aktivitet u morë me një seriozitet dhe përkushtim te madh nga nxënësit tone. Ky aktivitet jo vetëm që ishte një përgatitje por ishte edhe argëtues për nxënësit.

Nga Medreseje e Kavajës

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC