Aktivitetet e Grupit te Ndihmes (Medreseja e Kavajes)

Grupi yne i ndihmes, beri ndihmen e tij te pare tek nje familje dhe nje nxenes ne nevoje. Medreseja jone me ndihmat qe mblodhen nxenesit ne mes tyre, duke blere ne market disa nga produktet ushqimore, beri ndihmen e tij te pare si grup i ndihmes ne kete dite te shenuar siç eshte dita e xhuma. Kjo nisme eshte mare ne menyre qe çdo jave te vizitohet nje fshat i ndryshem dhe ne bashkepunim me drejtorin e shkolles te atij vendi  te perzgjedhet dhe te ndihmohet nje familje ne nevoje. Kjo nisme qe pritet te vazhdoj ne javen pasardhese dhe ne javet e tjera ne vazhdim, si nga pikpamja per ti mesuar nxenesit tane qe te ndihmojne te tjeret gjithashtu nga kjo veprimtari me parime morale, ka mare vleresim si nga nxenesit tane ashtu edhe nga familjet e ndihmuara. Shpresojme qe kjo nisme e jona te behet shembull edhe per te tjere si ne.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC