Aktivitetet e Letersisë në Medresen e Korçës

Në Medresenë e Korçës vazhdojnë aktivitetet e muajit të Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe. Këtë herë ishte i pranishëm kryetari i Klubit të Shkrimtarëve “Bota e Re” Z. Ali Bregu.

aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-11 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-10 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-9 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-8 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-7 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-6 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-5 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-4 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-3 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-2 aktivitetet-e-letersise-ne-medresen-e-korces-1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *