Aktiviteti “Egg Drop”

28.01.2015 Nxënësit e medresesë “Hafiz Ali Korça” dhe mësuesi i tyre i Fizikës zhvilluan një eksperiment .

Me anë të disa gotave dhe vezëve ata demostruan dukurinë e inercisë. Eksperimenti u prit me shumë kureshtje dhe përkushtim nga ana e nxënësve. Eksperimente të tjera priten të vijojnë.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC