Aktiviteti i Fizikes

Me date 30 Tetor, nxenesit e klases se 12-te me ndihmen e profesorit te Fizikes Atilla Yildiz organizuan nje aktivitet ne lenden e Fizikes. Nxenesit e shkolles garuan ne lojra te ndryshme dhe fituesit u shperblyen me dhurata nga drejtoria e shkolles…

korca_fiizk (1) korca_fiizk (2) korca_fiizk (3) korca_fiizk (4) korca_fiizk (5) korca_fiizk (6) korca_fiizk (7) korca_fiizk (8)