Aktiviteti i Informatikes

Te udhehequr nga mesuesi i informatikes ne shkollen tone z. M. Enes ISIK nxenesit e Medresese se Korces organizuan nje aktivitet per lenden e informatikes. Aktiviteti ishte i mbushur me kuize ne lidhje me kompjuterin, njohuri interesante nga historia e tij si dhe plot lojera e skece te pergatitur nga nxenesit. Ja disa nga momentet…

 

1485899_715527625127163_322432193_o 1462694_715527788460480_1338516890_o 1462659_715527185127207_485440341_o 1415529_715527538460505_2059208437_o 1404552_715527188460540_836530411_o 1403258_715527248460534_1316318436_o 1400224_715527768460482_1867354623_o 980666_715527158460543_1422733106_o