Aktiviteti i Kuranit Famelarte

Sot me date 18.01.2014 Medreseja e Vajzave Kavaje me rastin e kalimit te nxenesve ne Kur’an organizoi nje program modest ne te cilin ishin pjesmarres N.Drejtori Komunitetit Musliman Z.Gazmend Aga,N.Drejtori I Edukimit i  Komunitetit Musliman  Altin Shima, Myftiu i Kavajes Z.Besnik Lecini dhe N.Drejtori Fondacionit Sema Z.Kasim Ilhan.

Programi u hap me njohjen dhe leximin e Kur’anit ndjekur nga ilahi te ndryshme skece dhe poezi.

Ne fund te programit ju dhane te gjithe nxenesve Certefikate per kalimin e leximit ne Kur’an.

Ne fund te programit te ftuarit shprehen falenderimet e tyre duke u larguar te kenaqur.

Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (1) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (2) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (3) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (4) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (5) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (6) Aktiviteti i Kuranit Famelarte _ Vajza (7)