Aktiviteti i Kuranit Famelarte

Medreseja e Korçës ka organizuar sot me date 16.01.2014 nje aktivitet ne lidhje me Kuranin Famelarte. Ne kete aktivitet moren pjese perfaqesues fetare si dhe dashamires te shumte. Momentet me te rendesishme te ketij aktiviteti ishte ceremonia e shperndarjes se certifikatave per nxenesit e klasave te 10-a per arritjet e deritanishme. Keta nxenes me pare nuk njiheshin me kete liber hyjnor por me punen e treguar ne nje periudhe shume te shkurter ata tashme jane te afte ta lexojne Kuranin ne gjuhen qe ai ka zbritur. Per me teper ata jane njohur me rendesine vitale te ketij libri.
Iu urojme suksese nxenesve tane ne vazhdim…

Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (2) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (3) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (5) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (6) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (9) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (1) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (4) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (7) Aktiviteti i Kuranit Famelarte  (10)