Aktiviteti ne DAR bashkepunim me Ambasaden Britanike

 

Ky aktivitet u zhvillua me date 03.02.2012, i organizuar nga Drejtoria Arsimore Rajonale dhe Ministria e Arsimit, ne bashkepunim me Ambasaden Angleze. Ambasadorja Britanike ne Shqiperi Ms. Fiona McIlwham bashke Drejtuesit Shteterore e pelqyen shume performancen e shkolles sone dhe dhane urimet e tyre.