Aktiviteti në Medresene e Kavajës

Në Medresenë e Kavajës nxënësit e klasës së 12-B organizuan një aktivitet të cilin ja prezantuan në sallën e konferencës nxënësve të shkollës. Aktiviteti kishte si qëllim mesazhe për një sjellje shembullore dhe moral të denjë.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC