, ,

25.10.2012 - Namazi i Kurban Bajramit Korçe (FOTOLAJM)

Ne mengjesin e dites se sotme, u fal prane Xhamise se Re, Namazi…

Besimtarët myslimanë në të gjithë Shqipërinë festojnë Kurban Bajramin

Qindra mijëra besimtarë të Tiranës dhe mbarë Shqipërisë…
, ,

24.10.2012 - Programi Festiv Kurban Bajrami (FOTOLAJM)

Sot, ne Medresene e Korces, ne vazhdimin e tradites se viteve…

Rëndësia dhe qëllimi i Haxhit dhe Kurbanit

Përveç përfundimit të Kur’anit Famëlartë, festa e Kurban…
,

22.10.2012 - Nxënësit tanë të rinj të Kuranit (FOTOLAJM)

U zhvillua sot ceremonia modeste e shpërndarjes së çertefikatave…

Vlera e 10 ditëve të Dhul Hixhes

Në këto rreshta do të flasim për disa ditë të cilat nuk…

Haxhi, një udhëtim shpirtëror

REDAKSIONALE “Haxhi i pranuar nuk ka shpërblim tjetër pos…

KMSH: Kurban Bajrami më 25 tetor 2012

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton mbarë opinionin publik…