Medreseja e Tiranës, një shekull për arsimin dhe diturinë

Intelektuali i njohur, z. Xhemal Balla ish-medresist dhe më…

100 vjet shtet, roli i myslimanëve i pazëvendësueshëm

Ka përfunduar konferenca dyditore “Kontributi i prijësve…

Fillon punimet konferenca shkencore për kontributin myslimanëve...

Me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë dhe në kuadër të…
, ,

Hapet medreseja e vajzave “H. Ali Korça” në Kavajë

Në Kavajë është hapur paraditen e sotme medreseja “H. Ali…
, ,

U bene Krenaria e SHQIPËRISË

I SWEEEP  USA (TEKSAS) NË OLIMPIADËN NDËRKOMBËTARE TË FIZIKËS KU…
,

Thërrime urtësie

-Mos prit kohë dhe ditë të qëlluar për mësim! Dije se…