AMBJENTI I BRENDSHEM E I JASHTEM MEDRESEJA E ELBASANIT

SHKOLLA E MESME MEDRESEJA “ LIRIA “ ELBASAN KA FILLUAR MBARE MESIMIN PER VITIN SHKOLLOR 2013 – 2014 , NE NJE MJEDIS TE BRENDSHEM DHE TE JASHTEM ME PARAMETRA BASHKEKOHORE QE RREZATOJNE CILESI E KULTURE NE KETE INSTITUCION TE RENDESISHEM TE DIJES E TE EDUKIMIT.

KLASAT KU ZHVILLOHET MESIM JANE KOMPLETUAR ME TE GJITHE BAZEN E NEVOJSHME MESIMORE  DIDAKTIKE DHE CDO GJE ESHTE E RE DHE E VENDOSUR NE VENDIN E VET.MESUES E NXENESA  ME NE KRYE DREJTORIN E SHKOLLES ZOTIN YAKUP SAHIN PUNOJNE ME PERKUSHTIM DHE  JANE KRENARE PER SHKOLLEN E TYRE TE RE. INVESTIMET E BERA NGA FONDACIONI ARSIMOR TURK “ SEMA “ ME QENDER NE TIRANE KANE NDRYSHUAR KOMPLET GJENDJEN E MJEDISEVE  TE KESAJ SHKOLLE DUKE E RRADHITUR ATE NE NJE NDER SHKOLLAT ME TE MIRA TE QARKUT TE E ELBASANIT DHE ME GJERE.

AMBJENTI I  JASHTEM I  SHKOLLES KA MARRE NJE PAMJE FANTASTIKE. PUNIMET INXHINJERIKE E KANE BERE AMBJENTIN ESTETIK DHE SHUME FUNKSIONAL.

KETU MUNDESOHET ZHVILLIMI I VEPRIMTARIVE TE SHUMTA KULTURORE  E  SPORTIVE. NE ANEKSET E TIJ, SI FUSHA E RRESHTIMIT,FUSHA E FUTBOOLIT,BASKETBOLLIT,VOLEJBOLLIT E ANEKSET E TJERA SHLODHESE E SHETITESE, NXENESIT  ARGETOHEN E RELAKSOHEN ,DUKE E BERE ATE UNIK NE LLOJIN E TIJ.

PO ASHTU SOT NE KETE OBORR U MBOLLEN SHUME PEME DEKORATIVE NGA STAFI MESUES –NXENES DUKE  JA RRITUR ME TEJ VLERAT KETIJ AMBIENTI.Elbasan (1) Elbasan (2) Elbasan (3) Elbasan (4) Elbasan (5) Elbasan (6) Elbasan (7) Elbasan (8) Elbasan (9) Elbasan (10) Elbasan (11)