Bashkëbisedim me Kryevaizin e KMSH në Medresenë e Kavajës

Në ambientet e Medresesë H.Ali Korça na nderoi me prezencën e tij Z. Lauren Luli kryevaiz i përgjithshëm pranë Komunitetit Mysliman. Ne këtë takim Z. Luli pati një bashkëbisedim me nxënësit e shkollës rreth pastërtisë dhe rëndësisë që mbart ajo në fenë Islame dhe myslimanin në tërësi. Pas referatit që u prezantua prej tij u shkëmbyen pyetje dhe përgjigje mes nxënësve rreth temës.

Falenderojmë  Z.Luli që na nderoi me pjesëmarrjen e tij ne këtë aktivitet!

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC