Bashkëbisedim me Prof. Dr. Agron Tufa në medresenë e Kavajës

Medreseja Hafiz Ali Korça në bashkëpunim me Universitetin Bedër dhe Zyrën e Arsimit të Kavajës organizoi një panel bashkëbisedimi ku i ftuar ishte shkrimtari dhe përkthyesi i njohur Prof. Dr Agron Tufa. Në këtë program morën pjesë mësuesit e letërsisë si dhe nxënës të ekselencës nga shkollat e mesme të rrethit të Kavajës. Përmes bashkëbisedimit u dhanë ide dhe mesazhe për frymën dhe misionin që duhet të përciellë lënda e letërsisë në edukimin e brezave të rinj.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *