Bashkëbisedim i lirë me Kryeministrin e Shqipërisë
z. Edi Rama në Medresenë e Korçës

Më datën 20.12.2014 në Medresenë e Korçës Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama, zv. Kryeministri z. Niko Peleshi, Ministre e Arsimit dhe Sportit znj. Lindita Nikolla dhe Drejtori i Drejtorisë Arsimore Rajonale të Korçës z. Kristaq Grabocka zhvilluan një bashkëbisedim të lirë me drejtorët, mësuesit dhe nxënësit e shkollave të qarkut të Korçës.

Edi Rama (1) Edi Rama (2) Edi Rama (5) Edi Rama (13) Edi Rama (15) Edi Rama (16) Edi Rama (17) Edi Rama (19) Edi Rama (20) Edi Rama (21)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *