Bëj diçka dhe ti ” këtë jave viziton Qendrën Balashe

Tashme tradite ne shkollën tone këtë herë nxënësit e klubit “Bëj diçka dhe ti ” në Medresenë e Elbasanit filluan sërish nismën për t’i ardhur çdo javë në ndihmë një familjeje në nevojë. Gjatë kësaj fundjave ata bashke me disa mësues te shkollës vizituan fëmijët me nevoja të veçanta tek ” Qendra Balashe ” në Elbasan dhe ndanë disa momente të ngrohta me ta duke i ndihmuar edhe me disa dhurata modeste. Ishte vërtet një dite speciale dhe shume emocionuese . Motoja e nxënësve është: Ndihmo që bota dhe brendësia jote të mbushen plot shpresë.