Kurban Bajrami

slami, kufijtë e të cilit janë të mesëm dhe kriteret të…

Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli, derisa ata të ndryshojnë vetveten

Nga: Naim Drijaj Allahu xh.sh. në Kur’anin famëlartë thotë:…

Dobesite e besimtarit

Profeti (alejhi's-salâtuve's-selâm) ngaqe i dinte pikat e dobeta…

Dergesa Profetike Dhe Feja

Të gjithë e dimë se krijesat e krijuara nga Allahu janë të…

Gjenden fosilet e pinguinit më të madh të të gjitha kohërave

Gjenden fosilet e një prej pinguinëve më të mëdhenj që…
,

Thërrime urtësie

-Mos prit kohë dhe ditë të qëlluar për mësim! Dije se…

Mirësia

Në momentin që burri hapi derën, u përball me policët. -…

Kurbani

Festa e Kurban bajramit është e lidhur ngushtë edhe me Haxhin,…

Festa e Sakrificës

Kurban Bajrami është festa që simbolizon, midis të tjerave,…