Biseda e Znj Ministre me maturantët

Ministrja e Arsimit dhe Sportit znj. Lindita Nikolla ka zhvilluar sot me datë 10.02.2014 disa takime ne qytetin e Korçës. Në kuadër te agjendës së saj ka zhvilluar edhe një bashkëbisedim me nxënësit maturantë të gjimnazeve të Korçës. Në këtë takim morën pjesë edhe nxënësit maturantë të shkollës sonë.
E falënderojmë znj Ministre për këtë komunikim te drejtpërdrejtë me maturantët dhe i urojme suksese ne detyrën e saj.
Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (1)

Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (2)

Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (3)

 

Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (6)

Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (8)

Biseda_e_Znj_Ministre_me_maturantët (9)