Ceremonia e dhënies së Certifikatave

Bashkia e Korçës në dt 06,12,2014 organizoi një ceremoni për dhënien e certifikatave nxënësve më të suksesshëm në shkollat e mesme të Korçës. Gjithsej u dhëne 46 certifikata dhe 14 prej tyre i mori Medreseja e Korçës.
Falenderojme bashkinë e Korçës qe organizoi këtë ceremoni ,drejtorinë arsimore të Korçës dhe të gjitha shkollat e suksesshme.
Gjithashtu falenderojme dhe nxënësit e shkollës tone dhe i urojme shume suksese në vazhdim.

Ceremonia e dhenies se Certifikatave (1) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (2) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (3) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (4) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (5) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (6) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (7) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (8) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (9) Ceremonia e dhenies se Certifikatave (10)