Ceremonia e Dhenies se Titullit ‘Qytetar Nderi’

Keshilli Bashkiak i Bashkise Korçe ka nderuar me titullin ‘Qytetar Nderi i Qytetit Korçe’ ish drejtorin e Medresese se Korces, z.Ömer Çalış. Ceremonia e dhenies se ketij titulli u zhvillua dje me date 19.12.2013 ne ambjentet e Medresese se Korçes. Nderuan me pjesemarjen e tyre prefekti i Korçes z.Ardit Konomi, Kryetari i Bashkise z.Sotiraq Filo. Gjithashtu ne ceremoni moren pjese perfaqesues te tjere te politikes dhe fese, miq te z.Ömer dhe dashamires te shumte. Te gjithe folesit falenderuan z.Ömer per punen e tij dhe te shkolles ne qytetin e Korces. Ata theksuan se titulli i dhene ishte me se i merituar.
Ne fund te ceremonise Medreseja e Korçës shtroi edhe nje darke per te ftuarit.
<iframe src=”//www.youtube.com/embed/za2fs1TRjsg” height=”315″ width=”560″ allowfullscreen=”” frameborder=”0″></iframe>

737297_722519161094676_2002401948_o 892258_722518767761382_186195197_o 906187_722519001094692_693989132_o 1425360_722518941094698_1663827881_o 1490743_722519387761320_843384744_o 1492636_722519201094672_56809493_o 1496386_722519081094684_744919948_o 1496538_722518664428059_1649649744_o 1501128_722518471094745_504434134_o 1504302_722519511094641_2098064642_o 1506386_722519241094668_1878285341_o 1507272_722519344427991_1382375498_o 1518185_722519604427965_139214020_o 1523143_722518344428091_2090428683_o 1531874_722518501094742_1535614217_o