Ceremonia e Maturës 2014

Në Medresenë e Beratit u zhvillua ceremonia përshëndetëse me maturantët, ku do jetë një traditë në të ardhmen për të gjithë maturat e shkollës sonë. Nxënësit maturantë, së bashku me stafin e shkollës hëngrën drekën tek shkolla. Ditën e fundit të shkollës maturantët takuan të gjithë nxënësit e shkollës dhe mësuesit, ku u jetuan momente emocionuese. I urojme maturantëve tonë suksese në jetë…

 

Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (1) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (2) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (3) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (4) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (5) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (6) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (7) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (8) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (9) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (10) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (11) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (12) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (13) Ceremonia e Matures 2014 30.05.2014 (14)