Ceremonia e ndarjes së çmimeve të olimpiadës së matematikës

Në ambientet e medresesë së Beratit u zhvillua ceremonia e ndarjes së çmimeve të Olimpiadës së Matematikës. Të gjithë nxënësit pjesëmarrës bashkë me mësuesit e tyre morën pjesë në këtë ceremoni ku u ndanë çmimet për 5 vendet e para dhe certifikata merite e pjesëmarrje për vendet e tjera. Ceremonia filloi me fjalimet e drejtorit të medresesë z.Habib Kahraman dhe drejtorit të DAR Berat z. Selman Hodaj. Z. Hodaj pasi falenderoi nxënësit fitues në olimpiadë, shpjegoi planet e institucionit që ai drejton për të ardhem dhe frymën e mirë të bashkëpunimit të medresesë Vexhi Buharaja me DAR Berat. Një meritë e madhe shkon edhe për drejtorët e shkollave të Beratit për mbështetjen që ato dhanë për realizimin e kësaj olimpiade.

Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (1) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (2) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (3) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (4) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (5) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (6) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (7) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (8) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (9) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (10) Ceremonia e ndarjes se cmimeve te olimpiades se matematikes (11)