Ceremonia e ndarjes së çmimeve të olimpiadës së matematikës

Në medresenë e Kavajës Hafiz Ali Korça u zhvillua ditën e sotme ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit e 10 vendeve të para në olimpiadën e matematikës. Gjithashtu u shpërndanë çertifikata për fituesit si dhe çertifikata falenderimi për pjesmarrësit. Të  pranishëm në këtë ceremoni ishin N/Kryetari i bashkisë Kavajë Z.Parid Xhihani, mësues, prindër e nxënës. Në fjalën përshëndetëse Z.Parid shprehu vlerësimin për këtë aktivitet i cili  mundëson rritjen e vlerave arsimore për nxënësit. Gjithashtu shprehu mbështetjen e bashkisë në aktivitete të cilat bëhën nismëtare të promovimit të rritjes së cilësisë së arsimit dhe kulturës për këtë qytet. Në fund drejtuesit e shkollës shpërndanë çmimet për fituesit.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC