Ceremonia e shpërndarjes së certifikatave të Olimpiadës së Matematikës në Burrel dhe Peshkopi

Në qytetin e Burrelit dhe të Peshkopisë u dhanë çmimet dhe certifikatat për pjesëmarrësit në olimpiadën e matematikës. Kjo i motivoi ata që të kenë suksese edhe me tej nëpër konkurime të tilla. Ishte një eksperiencë për të gjithë nxënësit që do t’ju lehtësoj konkurimet edhe në fusha të tjera.

Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (1) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (4) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (5) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (8) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (9) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (11) Ceremonia e shperndarjes se certifikatave te Olimpiades se Matematikes ne Burrel dhe Peshkopi (12) SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC